Speels
Professioneel
Kennis
Actief

Even voorstellen

Mijn naam is Chris Bakker en ik ben 34 jaar. Naast de benodigde kennis heb ik ook een enorme passie voor deze bijzondere dieren. In mijn kinderjaren ben ik opgegroeid met honden. In mijn pubertijd heb ik een labrador gehad. Wij waren 2 handen op 1 buik. Zij was écht mijn maatje. Daarna heb ik nog een Boomer gehad. Ik werkte in de zorg en heb hem kunnen trainen en inzetten als hulphond bij mensen met extreme agressie. Door al de ervaring en trainingen met verschillende soorten honden heb ik veel geleerd over de houding en het gedrag van honden tegenover mensen en tegenover andere honden.

Meer over Uitlaatservice ZEUS

1,5 jaar geleden heb ik Zeus een labrador pup in ons gezin opgenomen. Vanaf het eerste moment voelde ik aan alles dat Zeus een hele bijzondere hond is en meer zou kunnen betekenen voor deze wereld dan alleen een fantastische gezinshond voor ons. Inmiddels is Zeus gescout en begonnen met zijn opleiding om een antiterrorisme hond te worden.

Als mede hondenvriend kunt u zich vast wel voorstellen dat ik enorm trots ben op Zeus dat hij dit werk mag gaan doen! Vandaar ook de naam Zeus voor mijn uitlaatservice.

Missen doe ik Zeus elke dag. Maar gelukkig word ik goed op de hoogte gehouden van al zijn ontwikkelingen. En kan ik dus alleen maar trots zijn!

Ook maakt Hera deel uit van mijn gezin. Zij is een kruising tussen een Bullmastiff en een Stafford Ze heeft een heel sociaal en lief karakter. Elke dag trek ik er lekker met haar op uit om lange wandelingen door de bossen of over het strand te gaan maken.
Door mijn liefde en passie voor honden en mijn zorg achtergrond, ik heb 18 jaar in de zorg gewerkt, heb ik besloten om mijn huidige baan als ZZP’er in de zorg op te zeggen en mijn gedroomde uitlaatservice te starten.

Mijn werkwijze

Deze stappen volgen we

Stap 1

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis maak ik graag kennis met u en uw hond(en). We bespreken onder andere mijn werkwijze. U kunt mij alles vertellen over uw hond(en) en er is natuurlijk de gelegenheid om vragen aan mij te stellen.

Stap 2

1 op 1 wandeling

Is er een klik, dan plannen we een eerste wandeling in. Uw hond zal 1 op 1 met mij aan de lijn lopen. Dit is een essentieel onderdeel van de basis om een vertrouwensband met uw hond op te bouwen. Aan het eind van deze wandeling breng ik uw hond thuis. Dan kunnen we ook samen de beslissing nemen om over te gaan tot een samenwerking.

U vult het inschrijfformulier in en het sleutelcontract wordt door ons beide ondertekend. Hiermee gaat u ook gelijk akkoord met de Algemene Voorwaarden. Vervolgens kom ik uw hond op de afgesproken dagen en tijden ophalen en weer thuisbrengen.