Speels
Professioneel
Kennis
Actief

Uitlaatservice ZEUS in Zaanstad

Vast herkenbaar voor u, een druk gezinsleven, een drukke periode op uw werk, u wilt een dagje weg of u bent wat minder mobiel. Wat de reden ook is waardoor het voor u niet mogelijk is om lekker met uw trouwe viervoeter te gaan wandelen. Uw hond verdiend het uiteraard wel om lekker te wandelen en te rennen. Daarbij kan ik u van dienst zijn. Ik bied u namelijk wandeling(en) aan in de vertrouwde omgeving van uw hond(en).

Kennis

Heeft u vragen over uw hond? Uitlaatservice ZEUS weet veel over honden en kan vaak uw vragen beantwoorden. Wij observeren uw tijdens het uitlaten. Bij afwijkend gedrag melden wij dit bij u.

Veiligheid

Uw trouwe vriend is helemaal veilig bij ons. Bij het uitlaten van de honden hebben wij een goed overzicht van alle honden en raken we er geen één uit het oog.

Speels

Uw hond kan zich helemaal uitleven bij Uitlaatservice ZEUS. In de tijdsblokken dat uw hond aanwezig is, laten we uw hond lekker vrij spelen. De honden zijn in het tijdsblok zeer actief!

Mijn werkwijze

Deze stappen volgen we

Stap 1

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis maak ik graag kennis met u en uw hond(en). We bespreken onder andere mijn werkwijze. U kunt mij alles vertellen over uw hond(en) en er is natuurlijk de gelegenheid om vragen aan mij te stellen.

Stap 2

1 op 1 wandeling

Is er een klik, dan plannen we een eerste wandeling in. Uw hond zal 1 op 1 met mij aan de lijn lopen. Dit is een essentieel onderdeel van de basis om een vertrouwensband met uw hond op te bouwen. Aan het eind van deze wandeling breng ik uw hond thuis. Dan kunnen we ook samen de beslissing nemen om over te gaan tot een samenwerking.

U vult het inschrijfformulier in en het sleutelcontract wordt door ons beide ondertekend. Hiermee gaat u ook gelijk akkoord met de Algemene Voorwaarden. Vervolgens kom ik uw hond op de afgesproken dagen en tijden ophalen en weer thuisbrengen.

Neem contact op

Bent u opzoek naar de juiste uitlaatservice voor uw hond(en)?  Uitlaatservice ZEUS staat graag voor u en uw hond(en) klaar. Met veel passie en kennis oefen ik dit vak al een aantal jaar uit. Bent u nieuwsgierig naar Uitlaatservice ZEUS? Graag maak ik een kennismakingsgesprek met u en uw hond(en).